Uiterwaard 11, 1703 MB Heerhugowaard

}

Ma-vr 08:00/21:00

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Binnen het beoordelen van uw klachten kijken wij naar welke behandelmethode het beste bij u past. Met de ervaren fysiotherapeuten binnen onze praktijk hebben wij een divers aanbod aan behandelmethodes. Onze fysiotherapeuten zullen u onderzoeken, behandelen en adviseren van begin tot eind om ervoor te zorgen dat uw pijnklacht minder of verholpen wordt. Wanneer behandeling en/of begeleiding van een collega fysiotherapeut of arts nodig is, dan zullen wij zorgdragen voor een juiste doorverwijzing. Op deze pagina kunt u ons aanbod verkennen en meer te weten komen over onze behandelmethodes.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelingsmethode gericht op pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten, spieren, pezen, zenuwen en banden.

Knie- en schouderrevalidatie

Het revalideren van knieen en schouders vereist specifieke kennis, ervaring en opleiding. Jef Aalmoes is hierin zeer ervaren.

Rug Expertise Centrum

Binnen het Rug Expertise Centrum beschikken we niet alleen over de kennis en de ervaring van de therapeut, maar ook over een heel netwerk van specialisten verspreid over Nederland en de regio Noord Holland.
×