Uiterwaard 11, 1703 MB Heerhugowaard

}

Ma-vr 08:00/21:00

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Nienke van der Zee – Fysiotherapeut

In maart 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de THIM van der Laan Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein.

Na het behalen van mijn opleiding ben ik gestart met werken in een praktijk in Den Helder. Hier werkte ik 3 dagen en de overige 2 dagen was ik te vinden bij Fysiotherapie B&O in Heerhugowaard.

Na de overname van Fysiotherapie B&O Heerhugowaard in 2022 door Fydee Vitae, ben ik fulltime voor Fydee Vitae gaan werken. Ik werk nu binnen de volgende vestigingen van Fydee Vitae:

-Fysiotherapie Alkmaar Zuid, tevens Rug Expertise Centrum
-Rug Expertise Centrum Purmerend
-en, uiteraard Heer Hugo Fysio, tevens Rug Expertise Centrum, voorheen Fysiotherapie B&O.

Als algemeen fysiotherapeute heb ik kennis van het gehele menselijk lichaam. U kunt daarom bij mij terecht voor al uw lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

Naast werk hou ik me graag bezig met het hebben van een gezonde leefstijl. Ik vind het heerlijk om te sporten en gezond te eten. Verder ben ik een vrolijk, sociaal persoon die houd van gezelligheid.

Specialiteiten: Massage, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie

BIG nummer: 89929068204

Wij staan ingeschreven bij het ‘Centraal Kwaliteits Register’ (CKR) voor fysiotherapeuten en voldoen aan de kwaliteitseisen die door het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Mocht u vragen hebben over of wij u kunnen helpen bij uw klachten bel of mail gerust. Wanneer we u kunnen helpen kunt u altijd direct een afspraak maken!

×